Jawatan Kosong Terkini Bank Kerjasama Rakyat Ambilan 2020

Berikut merupakan maklumat iklan Jawatan kosong dari Bank Kerjasama Rakyat Malaysia 2020. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal Kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di sebagaimana berikut:
1. EKSEKUTIF  

Lokasi : Kuala Lumpur
Tarikh Tutup : 17 MEI 2020
PERMOHONAN

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui laman Jobstreet di pautan dibawah. Sila lakukan carian “Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad ” di laman Jobstreet. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Klik untuk Iklan dan borang permohonan disini

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *