Adakah Covid-19 ini suatu konspirasi China.. Jom Baca

Corona: Ada sesuatu yang tidak kena …! *

  • Wuhan ke Shanghai = 629 km
  • Wuhan ke Beijing = 1052 km
  • Wuhan ke Milan = 8700 km
  • Wuhan ke New York = 12000 km
  • Wuhan ke Italy = 8670 km
  • Wuhan ke London = 8880 km
  • Wuhan ke Paris = 8900 km
  • Wuhan ke Sepanyol = 9830 km
  • Wuhan ke India = 3575 km
  • Wuhan ke Iran = 6560 km

* Sesuatu yang menjadi misteri dan tanda tanya …!

Adakah ini suatu konspirasi terangcang dari China atau ia dipanggil “Biological Weapon” untuk mereka menguasai ekonomi dunia..? Teruskan membaca. ada sesuatu yang menarik disini..

1.Corona virus berasal dari bandar Wuhan di China dan kini telah mencapai seluruh penjuru dunia, tetapi virus ini belum sampai ibu kota China iaitu Beijing dan Bandaraya ekonomi terbesar iaitu Shanghai yang berhampiran Wuhan, kenapa …?

2. Beijing adalah bandar di mana semua pemimpin China tinggal, ketua tentera hidup di sini, mereka yang menjalankan kuasa pemerintahan di China tinggal di sini, tidak ada lockdown di Beijing! Ianya bebas! Corona tidak mempunyai kesan di sini, kenapa …?

3. Shanghai adalah bandar yang menjalankan ekonomi China, ia adalah Bandaraya ekonomi terbesar bagi China, di sini semua orang kaya hidup di China! Mereka yang menjaga industri berjalan, tidak ada ada lockdown sini, corona di sini tidak mempunyai kesan terhadap Shanghai …!  Kenapa …?

4. Adakah corona virus pandemik ini, yang telah membuat seluruh dunia panik, tetapi cuba anda datang ke Beijing dan Shanghai, adalah sangat penting untuk bertanya kepada China soalan yang ketika negara-negara maju terbesar di dunia sedang bertungkus lumus menangani wabak ini, mengapa tidak dapat menghentikan Corona! Corona telah mengakibatkan bandar-bandar besar dunia lumpuh, jadi mengapa tidak virus ini sampai ke Beijing …? ; Mengapa tidak sampai ke Shanghai …? Kenapa …? *

5. Beijing dan Shanghai adalah kawasan bersebelahan dengan Wuhan! Virus dari Wuhan tiba di seluruh penjuru dunia, tetapi virus ini tidak sampai ke Beijing dan Shanghai …!  Kenapa …?

6. Ekonomi negara yang disinggahi Covid-19 akan terhenti, tetapi semua bandar utama China telah dibuka dan kini dan dari 8 April, China juga telah membuka Wuhan! Seluruh dunia kini terancam dengan keganasan wabak ini! Sekarang China kini mengisytiharkan Wuhan bebas dari jangkitan …! Kenapa …?

7. Satu perkara besar lagi ialah pasaran saham di seluruh dunia telah jatuh hampir separuh! Tetapi saham China – pasaran saham mereka daripada 3 ribu yang hanya turun pada 2700! Tiada kesan virus ini menjejaskan pasaran saham China …!  Kenapa …?

8. Apapun perkara-perkara ini, mereka hanya menunjuk kepada satu perkara bahawa corona adalah senjata bio-kimia China, yang telah keluar meninggalkan China untuk membuat kemusnahan di seluruh dunia! Selepas ribuan orang dan mungkin jutaan terbunuh, China kini mengisytiharkan sudah berjaya mengendalikan virus ini! Mungkin China juga sudah mempunyai vaksin, yang mereka tidak berkongsi dengan dunia luar! Dan adakah China akan menjual vaksin ini setelah jutaan menjadi korban akibat Covid-19 ini. Kenapa …?

Hanya China sahaja  yang mempunyai jawapan.Tersebut.. Apakah pendapat anda tentang konspirasi ini. Jangan Lupa Kongsikan.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *