Jawatan Kosong Air Asia. Minima SPM. Mohon Segera

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal www.kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Jawatan Kosong Terkini di  AirAsia Berhad . Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di AirAsia Berhad

Senarai Jawatan yang ditawarkan :

1. Intern
2. Delivery Partner
3. Eksekutif Perkhidmatan
4. Eksekutif Digital
5. Eksekutif Kewangan
6. Eksekutif Pemasaran Digital
7. Eksekutif Sosial Media
8. Eksekutif Content
9. Intern, UX Writer
10. Senior UX Designer
11. Manager, Planning & Stratergy
12. Node Js Developer
13. Manager, Delivery Contracts
14. Manager, Partnership
15. Load Planner
16. Technical SEO
17. Senior Software Engineer
18. Manager, Data Engineer
19. Dan Banyak Lagi

Untuk Memohon lain-lain Jawatan (Mohon Disini)

Untuk permohonan Online sila rujuk PAUTAN BORANG di bawah

Maklumat Jawatan Kosong:

  • Tarikh Tutup : Akhir Julai 2020
  • Minima : SPM/ Diploma/ Ijazah
  • Gaji : RM1,200.00 – RM13,100.00
  • Status Pelantikan :Tetap/kontrak

PERMOHONAN

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Sila semak syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik (RUJUK IKLAN).

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online. Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Hanya calon yang disenarai pendek akan dipanggil untuk di temuduga.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Permohonan Secara Online Disini 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *