Jawatan Kosong GD Express (GDex) Sdn Bhd ambilan 2020

Jawatan Kosong GD Express (GDex) Sdn Bhd ambilan 2020

Tawaran kerja kosong ini adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Jawatan Kosong GD Express (GDex) sebagaimana diiklankan seperti berikut:

Maklumat Jawatan 

  • 1. Accountants
  • 2. Branch Head (Puchong, Ayer Keroh, Rawang & Bukit Beruntung)
  • 3. Sales Executive (HQ-Petaling Jaya)

Minima Kelayakan : Diploma / Ijazah Sarjana Muda
Gaji: RM3,500.00 – RM6,000.00

Kelayakan & Syarat Jawatan Kosong GD Express

1. Warganegara Malaysia.
2. Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan.
3. Mempunyai sekurang-kurangnya Diploma / Ijazah Sarjana Muda untuk layak memohon dan bersesuaian dengan jawatan yang dipohon.
4. Lain-lain syarat dan kelayakan serta bidang tugas, sila rujuk maklumat lanjut di bawah.

PERMOHONAN

Permohonan ini terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi semua syarat kelayakan yang telah dinyatakan di dalam iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik yang wajib disertakan.

Permohonan untuk jawatan di GD Express Sdn Bhd hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : Pelbagai negeri

Tarikh Tutup : 28 Feb – 1 Mac 2020

Info Tambahan

P/S: Sila layari laman sesawang Jawatan Kosong Swasta untuk meneruskan pencarian pekerjaan anda dan semua jawatan kosong yang anda inginkan dalam sektor swasta kerana kerjayabaru.com menyediakan banyak peluang-peluang pekerjaan di sektor swasta begitu juga sektor awam iaitu kerajaan.

Iklan Kekosongan

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *