Jawatan Kosong Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTM) Kini Dibuka – KTM

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh SPA . Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

MAKLUMAT PERMOHONAN

Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di KERETAPI TANAH MELAYU BERHAD sebagaimana berikut:

Lokasi Kekosongan : Pelbagai Negeri

  1. Intern
  2. Manager Strategic Marketing
  3. Administration Executive

Syarat Asas Permohonan

  • Calon hendaklah berusia tidak kurang daripada 25 tahun dan tidak melebihi daripada 35 tahun pada tarikh tutup permohonan yang telah ditetapkan
  • Lulus dalam peperiksaan SPM dan mendapat kepujian dalam bahasa malaysia termasuk ujian lisan atau mana-mana kelayakan yang sama taraf dengannya dan diiktiraf oleh kerajaan malaysia.

Cara membuat Permohonan

  • Permohonan mestilah dihantar mengikut format yang dinyatakan di dalam iklan Permohonan online boleh di rujuk (RUJUK PAUTAN PERMOHONAN DI BAWAH). Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
  • Calon yang pertama kali membuat permohonan hendaklah membuat pendaftaran terlebih dahulu manakala mereka yang telah mendaftar hanya perlu login dan memohon jawatan yang ditawarkan.
  • Sila pastikan anda mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat serta memenuhi segala syarat pelantikan yang telah ditetapkan.

Klik Pautan Permohonan Online Disini

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *