Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) – Mohon Online Sekarang

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan . Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

One of the most crucial departments in LADA, the Tourism Division was established to market Langkawi as a world-class tourist destination. It handles all major tourism-related events such as the Langkawi International Maritime & Aerospace Exhibition (LIMA), MATTA Fair, Tourism Festival and Ironman Langkawi.

It also aggressively promotes Langkawi as the only UNESCO-designated Geopark in Southeast Asia. The division regular promotes Langkawi abroad and has done public relations tours in Berlin, Australia, Finland and Dubai.

Kerja Kosong di Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) dengan ini diwar-warkan kepada semua yang berminat.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong  yang ditawarkan. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan kosong ini.

Kekosongan jawatan :
-Pembantu Kemahiran Gred Setara 19

Cara Memohon

Klik pautan “BORANG PERMOHONAN ONLINE” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Tarikh Tutup : 30 Jun 2020

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Info Tambahan

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan dalam sektor Kerajaan ataupun Swasta, anda boleh terus melayari laman web Jawatan kosong Terkini. disini terdapat pelbagai peluang pekerjaan yang ditawarkan mengikut kelayakan yang dimiliki.

Selain itu, pihak gkerja.my juga menjemput anda semua untuk subsribe telegram kami untuk mengetahui update-update di KerjayaBaru.

Borang Permohonan Online Klik Disini

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *