Jawatan Kosong di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) – PERMOHONAN ONLINE untuk Kelayakan PMR/PT3/Diploma/Ijazah

jawatan kosong ptptn

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal www.kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Jawatan Kosong di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN)
Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi tawaran kekosongan jawatan di Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) seperti berikut :

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN KOSONG : 

1. Pegawai Tadbir Gred N41
2. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
3. Pembantu Operasi Gred N11
4. Pemandu Kenderaan Gred H11

  • Nama Majikan : Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN)
  • Kelayakan : PMR/PT3/Diploma/Ijazah
  • Lokasi Kekosongan : Pelbagai Negeri
  • Tarikh Tutup Permohonan : 27 Jun 2020 (Sabtu)

Untuk Memohon lain-lain Jawatan (Mohon Disini)

kerja kosong ptptn

PERMOHONAN

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia.Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.

Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Permohonan jawatan diatas hendaklah melalui pautan Permohonan Online yang boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.

Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Borang Permohonan Online Disini

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *