Jawatan Kosong Di Public Bank Berhad untuk 2020 – Klik untuk Permohonan Online

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan . Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

awatan Kosong di Public Bank Berhad 2020
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di  Public Bank Berhad sebagaimana berikut:

1. Trainee Systems Support Analyst  
2. Analyst Programmers 
3. Security Analyst (e-Security) 
4. Deputy Manager, Hire Purchase Financing  
5. Security Assistant / Polis Bantuan 
6. Senior Executive, Risk Management & Treasury Audit 
7. Senior Executives, Shariah Review & Compliance
Untuk Memohon lain-lain Jawatan (Mohon Disini)
Cara Memohon

Permohonan mestilah dihantar mengikut format yang dinyatakan di dalam iklan Permohonan online boleh di rujuk (RUJUK PAUTAN PERMOHONAN DI BAWAH).

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

PERMOHONAN
Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui laman Jobstreet di pautan dibawah. Sila lakukan carian PUBLIC BANK” di laman Jobstreet. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *