Ambilan Baru Syarikat Air Perlis Untuk Tahun 2020 – Permohonan Online

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh SPA . Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

MAKLUMAT PERMOHONAN

Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Syarikat Air Perlis (SAP) sebagaimana berikut:

  • Nama Majikan : Syarikat Air Perlis (SAP)
  • Kelayakan : Diploma & SPM
  • Lokasi Kekosongan : Negeri Perlis
  • Tarikh Tutup Permohonan : 22 Mei 2020 ( sebelum jam 5.00 ptg ) (Jumaat)

JAWATAN YANG DITAWARKAN

1. Juruteknik ICT
2. Juruteknik Awam
3. Pembantu Operasi (HR & Kewangan)
4. Pembantu Operasi (Teknikal)
5. Eksekutif Kontrak & Ukur Bahan
Syarat Asas Permohonan 
  • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan. Sila Klik PAUTAN DIBAWAH untuk memohon
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Cara Memohon

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Info Tambahan

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan dalam sektor Kerajaan ataupun Swasta, anda boleh terus melayari laman web Jawatan kosong Terkini. disini terdapat pelbagai peluang pekerjaan yang ditawarkan mengikut kelayakan yang dimiliki.

Unit Sumber Manusia
Syarikat Air Perlis Sdn. Bhd.
d/a Kompleks Jabatan Kerja Raya Negeri Perlis
KM 3, Jalan Raja Syed Alwi,
01000 Kangar, Perlis.
No. Tel : 04-9779300
(Sila tulis nama jawatan dipohon disebelah atas kiri sampul surat)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *