Jawatan Kosong Terkini Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB)

Tawaran Jawatan Kosong 2020 Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) kini dibuka untuk ambilan tahun 2020. Terdapat pelbagai jawatan kosong Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) terbaru disini yang akan dikemaskini setiap bulan. Portal KERJAYABARU.COM hanyalah satu portal yang mengiklankan jawatan kosong yang terbaik di Malaysia.

Sebelum anda meneruskan bacaan tentang Jawatan Kosong ini. Untuk dapatkan info pantas dan jawatan terkini mohon join Channel Telegram supaya anda mendapat info dengan lebih cepat dan mudah dan  pastikan anda share ke group-group lain untuk rakan-rakan dan saudara mara anda yang sedang mencari kerja.

Jawatan Kosong Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB)

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan sebagaimana berikut :-

Maklumat Jawatan 

Minima Kelayakan : SPM/STPM/Diploma/Ijazah
Jawatan : Pelbagai Jawatan ( Rujuk Iklan)
Tarikh Tutup : 12 Februari 2020
Lokasi : Seluruh Negara

Kelebihan:

  • Gaji ditetapkan mengikut kelayakan dan pengalaman
  • EPF, SOCSO & EIS
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain

Syarat Asas Permohonan

Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.

Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon

Cara Memohon

Permohonan mestilah dihantar mengikut format yang dinyatakan di dalam iklan Permohonan online boleh di rujuk (RUJUK IKLAN DIBAWAH).

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Semoga berjaya

Mohon Juga..! : Jawatan Kosong Kerajaan Malaysia

Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan kerja kosong kerajaan anda boleh lihat iklan di kategori jawatan di atas. Pekerjaan dalam sektor kerajaan lebih terjamin masa depan dan gajinya sekarang pun agak lumayan.

Bagaimana Cara Memohon Jawatan diatas:

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Permohonan Online

You May Also Like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *