Jawatan Kosong di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) – Permohonan Online

jawatan kosong uia

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan . Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Jawatan Kosong terkini di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM)
Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) seperti berikut:

Pelbagai Jawatan ( Sila Rujuk Iklan kekosongan di pautan di bawah)
Lokasi : Kuala Lumpur dan Kuantan
Tarikh Tutup Iklan : 28 MEI 2020

PERMOHONAN

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Sila semak syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik (RUJUK IKLAN).

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online. Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Hanya calon yang disenarai pendek akan dipanggil untuk di temuduga.

Untuk Memohon lain-lain Jawatan (Mohon Disini)

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Sebarang Pertanyaan boleh hubungi
IIUM Medical Centre
International Islamic University Malaysia
Jalan Sultan Haji Ahmad Shah
Bandar Indera Mahkota
25200 Kuantan
Pahang Darul Makmur
Tel: 09-5912500 ext. 2507/1076/1030
Fax: 09-5912699
Email: iiummc@iium.edu.my

Permohonan Online Disini

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *