Jawatan Kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) – Permohonan Online

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal www.kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.
Jawatan Kosong Terkini di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM)

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) seperti berikut:

1. Pembantu Keselamatan KP19
2. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19
3. Pembantu Akauntan W19
4. Pemandu Kenderaan H11
5. Pengawal Keselamatan KP11

Lokasi : JOHOR
Tarikh Tutup Iklan : 07 JULAI 2020

Untuk Memohon lain-lain Jawatan (Mohon Disini)

Untuk permohonan Online sila rujuk PAUTAN BORANG di Bawah

PERMOHONAN

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Sila semak syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik (RUJUK IKLAN).

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online. Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Hanya calon yang disenarai pendek akan dipanggil untuk di temuduga.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *