Permohonan Jawatan Kosong Bukan Akademik di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) – Kelayakan PMR/SPM/Diploma/Ijazah

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal www.kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Jawatan Kosong Terkini di Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia APMM Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) seperti berikut:

1.  Universiti Teknologi Malaysia (UTM)

Kelayakan : PMR/SPM/Diploma/Ijazah

Lokasi : Negeri Johor Darul Takzim
Tarikh Tutup Iklan : 19 Julai 2020 (Ahad)

Untuk Memohon lain-lain Jawatan (Mohon Disini)

JAWATAN : 
1. Pegawai Tadbir Kewangan Gred WA41
2. Juruaudit Gred WA41
3. Jururawat Gred U29
4. Jurufotografi Gred BA21
5. Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred WA19
6. Pembantu Pustakawan Gred SA19
7. Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11
8. Pembantu Awam Gred H11

PERMOHONAN

Untuk permohonan Online sila rujuk PAUTAN BORANG di Bawah

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Sila semak syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik (RUJUK IKLAN).

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online. Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum memohon. Hanya calon yang disenarai pendek akan dipanggil untuk di temuduga.

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Borang Permohonan Online Disini

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *