Permohonan Jawatan Kosong di Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) 2020

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan pemohon untuk membuat permohonan.

Maklumat Permohonan

  • Nama Majikan : Kementerian Pendidikan Malaysia
  • Kelayakan : Ijazah
  • Lokasi Kekosongan : Rujuk Iklan
  • Tarikh Tutup Permohonan : 15 Jun 2020 (Isnin)
JAWATAN : 

1. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG44/48

Untuk Memohon lain-lain Jawatan (Mohon Disini)

Cara Memohon

Permohonan mestilah dihantar mengikut format yang dinyatakan di dalam iklan Permohonan online boleh di rujuk (RUJUK PAUTAN PERMOHONAN DI BAWAH).

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Syarat Asas Permohonan 

  • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *