Jawatan Kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP)

Jawatan kosong kerajaan terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur 18 tahun dan ke atas pada tarikh tutup permohonan. Tawaran adalah dipelawa yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran (SPP) sebagaimana berikut:

JAWATAN : 
1. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19
2. Pembantu Pengurusan Murid Gred N19

Lokasi : Rujuk Iklan
Tarikh Tutup : 
01 Mac 2020

Syarat Asas Permohonan

  • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Cara Memohon

  • Permohonan jawatan diatas hendaklah melalui pautan Sistem Online JobsMalaysia yang boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun JobsMalaysia terlebih dahulu.
  • Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.
  • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
  • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Bagaimana Cara Memohon Jawatan diatas:

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Mohon Online

You May Also Like

4 Comments

      1. dh join channel..tp masa nak register jobmalaysia..kat kod verifikasi tu..dah isi pun tetap naik ralat…sila isi kod dengan betul.dah taip ikut huruf betul dah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *