Jawatan Kosong di Jabatan Kerja Raya Malaysia 2020- Permohonan Online Dibuka

Berikut merupakan maklumat iklan Jawatan kosong dari Jabatan Kerja Raya Malaysia 2020. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal Kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Jabatan Kerja Raya Negeri sebagaimana berikut:

1. JURUTERA (AWAM)
2. JURUTERA (ELEKTRIKAL)
3. JURUTERA (MEKANIKAL)
4. JURUTERA (KIMIA)
5. JURUUKUR BAHAN
6. PENOLONG JURUTERA (AWAM)
7. PENOLONG JURUTERA (ELEKTRIKAL)
8. PENOLONG JURUTERA (MEKANIKAL)
9. PENOLONG JURUTERA (KIMIA)
10. PENOLONG JURUKUR BAHAN
11. PEMBANTU KEMAHIRAN
12. PEMBANTU AWAM
13. PEMANDU KENDERAAN

Tarikh Tutup : 21 APRIL 2020
PERMOHONAN

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Klik Iklan dan Borang Permohonan DiSini

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *