Jawatan Kosong di Perkhidmatan Awam Malaysia 2020 – Borang Permohonan

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan . Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Jawatan Kosong di Perkhidmatan Awam Malaysia 2020
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Perkhidmatan Awam Malaysia sebagaimana berikut: Dapatkan Borang Permohonan pada Pautan dibawah

PERMOHONAN
Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : SELURUH NEGERI
Tarikh Tutup : 14 JUN 2020

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *