Peluang Kerjaya di Kementerian Pengangkutan Malaysia 2020 – Pelbagai Jawatan

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal www.kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Jawatan Kosong di Kementerian Pengangkutan Malaysia 2020
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Kementerian Pengangkutan Malaysia sebagaimana berikut:

1. Pegawai Penilaian Gred W41 
2. Akauntan Gred W41 
3. Jurutera Gred J41 
4. Pengurus Kanan Hartanah Gred N52
5. Akauntan Gred WA44 
6. Juruaudit Gred W41 
7. Penolong Pegawai Penilaian Gred W29
8. Arkitek 
9. Jurutera (Awam) 
10. Penolong Jurutera (Elektrik)
11. Penolong Pegawai Tadbir 
12. Pembantu Tadbir
Untuk Memohon lain-lain Jawatan (Mohon Disini)

PERMOHONANPermohonan mestilah dihantar mengikut format yang dinyatakan di dalam iklan Permohonan online boleh di rujuk (RUJUK PAUTAN PERMOHONAN DI BAWAH).

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Penafian

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *