Permohonan Jawatan Online LEMBAGA LEBUHRAYA MALAYSIA LLM 2020

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal www.kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan LEMBAGA LEBUHRAYA MALAYSIA LLM dengan ini diwar-warkan kepada semua yang berminat.

Pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong  yang ditawarkan. Sila pastikan anda baca syarat yang dikehendaki dengan teliti sebelum memohon jawatan kosong ini.

Maklumat Jawatan Kosong:
Nama Majikan: LEMBAGA LEBUHRAYA MALAYSIA LLM
Kelayakan Akademik:Ijazah, Diploma/STPM, Sijil, SPM/SPMV/MCE/O-LEVEL dan PMR/PT3
Lokasi Kekosongan: Kuala Lumpur dan Selangor

 

Rujuk iklan penjawatan di bawah dan mohon segera secara online

1. JURUTERA AWAM GRED J48
2. JURUTERA AWAM GRED J41
3. JURUTERA MEKANIKAL & ELEKTRIK GRED J41
4. JURUUKUR BAHAN GRED J41
5. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F41
6. AKAUNTAN GRED WA41
7. PEGAWAI UNDANG-UNDANG GRED L41
8. PENOLONG JURUTERA AWAM GRED JA29
9. PENOLONG JURUTERA MEKANIKAL & ELEKTRIK GRED JA29
10. PENOLONG AKAUNTAN GRED W29
11. PELUKIS PELAN GRED JA19
12. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN / OPERASI) GRED N19
13. PEMANDU KENDERAAN GRED H11

Cara Memohon

Permohonan mestilah dihantar mengikut format yang dinyatakan di dalam iklan Permohonan online boleh di rujuk (RUJUK PAUTAN PERMOHONAN DI BAWAH).

Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.

Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Untuk pengetahuan semua, iklan kerja kosong ini hanya valid atau sah pada tarikh yang dipaparkan. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

Info Tambahan

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan dalam sektor Kerajaan ataupun Swasta, anda boleh terus melayari laman web Jawatan kosong Terkini. disini terdapat pelbagai peluang pekerjaan yang ditawarkan mengikut kelayakan yang dimiliki.

Klik Permohonan Online Disini

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *