Permohonan Jawatan Penyelia Dan Pembanci 2020 – Mohon Sekarang

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal www.kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Jawatan Kosong di Jabatan Perangkaan Malaysia MyCensus 2020
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Jabatan Perangkaan Malaysia sebagaimana berikut:

1. PEMBANCI
2. PENYELIA

Untuk Memohon lain-lain Jawatan (Mohon Disini)

PERMOHONAN

Permohonan mestilah dihantar mengikut format yang dinyatakan di dalam iklan Permohonan online boleh di rujuk (RUJUK PAUTAN PERMOHONAN DI BAWAH).

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Jangan Lupa Kongsikan untuk mannfaat bersama

Permohonan Secara Online Disini

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *