Permohonan Online Jawatan Kosong Terkini Perkhidmatan Awam Malaysia 2020

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang Suruhanjaya Perkhidmatan Awam SPA Malaysia 2020. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal Kerjayabaru.com hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.
Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam SPA sebagaimana berikut:

1. Pegawai Ehwal Islam S41
2. Pembantu Tadbir (P/O) N19
3. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19
4. Pemandu Kenderaan H11

PERMOHONAN

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (SILA RUJUK IKLAN). Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Lokasi : PERAK
Tarikh Tutup : 01 JUN 2020

You May Also Like

3 Comments

  1. I hope i can get a job. Its very difficult to find a job for right now. I have a diploma in secretary. I studied at cosmopoint college kota bharu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *