Jawatan Kosong Polis Bantuan Bank Simpanan Nasional (BSN) (Temuduga Terbuka)

Berikut merupakan maklumat iklan Jawatan kosong terkini  yang ditawarkan oleh Polis Bantuan Bank Simpanan Nasional (BSN). Portal Kerjabaru.com hanya menyiarkan iklan sebagai medium untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Sebelum anda meneruskan bacaan tentang Jawatan Kosong ini. Anda boleh Join Channel Telegram untuk info dengan lebih cepat dan mudah dan  pastikan anda share ke group-group lain untuk rakan-rakan dan saudara mara anda yang sedang mencari kerja.

MAKLUMAT PERMOHONAN

  • Majikan: Polis Bantuan Bank Simpanan Nasional (BSN)
  • Tarikh tutup permohonan: 02 Mac 2020
  • Lokasi :Rujuk Iklan
  • Sektor :Swasta
  • Status Pelantikan : Tetap/Kontrak

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan sebagaimana berikut :-

1. Jawatan Polis Bantuan Bank ini terbuka untuk semua warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun keatas dan tidak lebih 25 tahun.

2. Syarat minima hanyalah SPM sahaja.

3. Buat masa ini, jawatan Konstabel ini dibuka untuk lelaki sahaja.

4. Kemudahan EPF dan Socso akan diberikan.

5. Calon yang mempunyai kemahiran komputer akan diberi keutamaan

Kelayakan Fizikal

Tinggi minima 1.67m dan berat badan minima 53kg
Ukuran dada biasa 79sm dan 84sm semasa menarik nafas
Lulus ujian mata kiri dan kanan
Tidak mempunyai kecacatan pada badan/mental dan lulus pemeriksaan kesihatan

Cara Memohon Jawatan

1. Sekiranya anda berminat untuk menjadi anggota Polis Bantuan ini, anda dikehendaki menghadiri temuduga yang akan diadakan di Ibu Pejabat BSN, Kuala Lumpur pad 9 Mac 2020, 8 pagi – 12 tengahari.

2. Sila bawa bersama semasa menghadiri temuduga ini salinan Resume, Kad Pengenalan, Sijil SPM, Sijil Kelahrian, Sijil Persekolahan dan lain-lain sijil berkaitan serta 1 gambar bersaiz passport terkini.

3. Anda mestilah datang dengan berpakaian kemas – kemeja lengan panjang warna putih, tali leher, seluar slack hitam dan kasut pejabat.

4. Anda juga dikehendaki membawa bersama kemeja-T, seluar sukan dan kasut sukan untuk ujian pemeriksaan fizikal, kawad dan kecergasan.

5. Calon yang lulusan ujian fizikal, kawad dan kecergasan sahaja akan dibenarkan menghadiri sesi temuduga pada hari yang sama.

Pusat Temuduga

Ibu Pejabat BSN,
Wisma BSN 117,
Jalan Ampang,
50450 Kuala Lumpur

Tarikh/Masa

9 Mac 2020 (Isnin) / 8.00 pagi – 12.00 tgh

Permohonan kerja kosong baru di atas boleh dilakukan secara online. Sila ikut arahan seperti di bawah.

Klik pautan “IKLAN PENUH JAWATAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

(Pastikan anda rujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum mengemukakan permohonan anda)

Iklan Penuh Jawatan

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *